Bu Yaz Sofralarda Renkler Konuşacak

Bu Yaz Sofralarda Renkler Konuşacak

Bu Yaz Sofralarda Renkler Konuşacak

Havaların ısınması ile birlikte soluğu balkon ve bahçelerde alırken, diğer yandan bu alanları daha şık ve kullanışlı hale nasıl getirebileceğiniz konusunda püf noktaları arıyorsanız doğru adrestesiniz.

Bu yılın trendi renkli runnerları, Amerikan servislerini, sunum peçetelerini, mum setlerini , vazolar, led fenerler, dekoratif sepetler, tepsiler ve ekmeklikler takip ediyor.

Ahşap bir yemek masası üzerinde yer vereceğiniz, yazın sıcak renklerini yansıtan desenli runnerlar ile bir anda havanızı değiştirebilirsiniz. Yine kalabalık akşam yemeklerinde misafirlerinize karşı farkınızı gösterecek birbirinden şık Amerikan servisleri ile yemek takımınızı tamamlayabilirsiniz. Hem sade hem şık olsun istiyorsanız yine size sunacağımız soft renkli ürünler ile göz doldurabilirsiniz. Country tarzı siyah metal ekmeklik çeşitleri ile kahvaltı ve yemek sofralarınızı süsleyebilir evin her köşesinde dekorasyon amacıyla da kullanabilirsiniz.

Kendisine hayran bıraktıracak özel gece lambaları ve led fenerler, gün ışığı doğallığındaki huzur verici ışıklarıyla göz yormadan, yaşadığınız mekanın atmosferini bir anda değiştirmeye yetecektir.

Masaların bir diğer favori ürünü ise pilli led mumluklar. Partiler ve kutlamalara uygun olan bu ürünler evde, kafelerde, restoranlarda, ofislerde, otellerde ve daha bir çok yerde, saatlerce yanan led ışığı sayesinde hem ekonomik olup hemde duman, koku, akma problemlerini ortadan kaldırıyor, şıklığı ile de tam not almış durumda.

 

Yine mermer desenli ürünlerde popüler grupta olan vazo ve sakı çeşitleri bu sene evlerin baş köşesine oturmayı başardı.

Etiketler: ev dekorasyonu, bahçe, dekorasyon, hobi, mum, runner, Amerikan servis, vazo, led fener, dekorasyon fikirleri , dekorasyon ürünleri ,dekorasyon malzemeleri , dekorasyon önerileri , dekorasyon aksesuar
Mayıs 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR