Armatür Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Armatür Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Armatür Alırken Neye Dikkat Edilmelidir?

Günlük hayatta en fazla kullandığımız gereçlerden biri de armatürlerdir. Armatürler banyo mutfaklarda kullanılan bir ayrıntı gibi gözükse de üretimi ve kullanımı sürecinde pek çok sebepten insan sağlığını doğrudan etkiliyor. Üstelik evde en sık kullandığımız gereçlerin başında gelen armatürlerde yıllarca kullanılabilirlik ve kalite büyük önem taşıyor.

Armatür satın alırken özellikle kir ve kireç tutmamasına, dahili perlatörü bulunmasına ve uzun ömürlü olmasına dikkat etmelisiniz. Bunların yanında seçeceğiniz lavabo bataryası , eviye bataryası ve banyo bataryasının zevkinize uygun olmasına özen gösterin.

Armatür; eğer doğru ürün seçilirse ve doğru kullanılırsa uzun yıllar size hizmet edecek bir üründür. Günümüzde suyun sıcaklığını sabitleyen termostatik bataryalara, hareket algıyan sensörlere sahip fotoselli bataryalara ve ana parçaları duvara gömülen ankastre bataryalara rastlamak mümkündür.

Evlerde ya da yaşam alanlarında kullandığımız ürünlerin tasarruf kaygısı olmasının önemi kullanıcılar için çok büyük. Armatür seçimlerinde de su tasarrufunu maksimuma çıkartan model ve markalar cebinize katkı sunarken, doğal su kaynaklarını da verimli kullanmamızı sağlayacaktır.

 

Armatürler ve Su Tasarrufu

Armatürlerde özellikle de banyo ve eviye bataryalarında perlatör kullanarak su tüketiminizi azaltabilirsiniz. Perlatör suyu hem filtreleyen hem de hava katarak daha yumuşak bir akışa sahip olmasını sağlayan bir elemandır. Perlatör suya hava kattığı için suyun basıncını düşürmeden su tasarrufuna yardımcı olur. 

 

Satın aldığınız veya alacağınız armatürün dahili perlatörü yoksa da ayrıca satın alabilirsiniz. Perlatörlerin montajı hem çok kolaydır hem de filtreleri dolduğunda rahatça çıkarıp temizleyebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: gpd, newarc, venezia
Ocak 17, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR