Blog Yazıları

  • Eylül 04, 2023

    Dünyanın her yerinde su kullanımı oldukça fazladır. Hal böyle olunca suyu israf etmemek, tasarruflu bir şekilde kullanmak önemlidir. Sizler de evinizde küçük değişiklikler yaparak daha çevre dostu bir su kullanımı benimseyebilirsiniz.

    Perlatör
  • Şubat 27, 2023

    Karbon fiber, uzun bir zincir oluşturmak için birbirine bağlanmış karbon atomlarından oluşur. Lifler son derece sert, güçlü ve hafiftir ve mükemmel yapı malzemeleri oluşturmak için birçok işlemde kullanılır. Karbon fiber malzeme, iplikler, tek yönlü, örgüler, örgüler ve kompozit parçalar oluşturmak için kullanılan diğerleri de dahil olmak üzere çeşitli 'ham' yapı taşlarında gelir. Karbon fiber bir parçanın özellikleri çeliğinkine ve ağırlığı plastiğinkine yakındır. 

    karbon elyaf nedir, karbon elyaf türleri, karbon elyaf fiyat, karbon elyaf ne işe yarar
  • Şubat 15, 2023

    Transpalet, Palet-taşıyan veya Palet-taşıyıcı; insan kontrollü, yaya (manuel transpalet) veya motor (motorlu transpalet) gücüyle çalışan paletlere yüklenmiş yükleri hidrolik pompa gücüyle kaldırarak yatay olarak taşımaya yarayan araçlardır.

    transpalet çeşitleri, transpalet nedir, transpalet fiyatları
  • Şubat 13, 2023

    Ankraj Laması, çivi çakma sistemleri ile duvara sabitlenerek deprem anında duvara ekstra mukavemet kazandırır. Deprem insanların can ve mal güvenliğini tehdit eden önemli bir doğal afettir.

     

    Bu afete hazırlıksız yakalanmamak için bazı önlemleri baştan almak ve sürdürmek zorundayız. Bilindiği gibi depremde meydana gelen ölüm ve özellikle yaralanmaların önemli bir bölümü duvar imalatı (Tuğla, Gazbeton ve Bims duvar )’nın içe veya dışa doğru yıkılarak çıkış yollarımızı kapatıp kaçışımızı engellemesiyle veya yaşam alanlarında canlıya zarar vermek suretiyle meydana gelmektedir.

    ankraj laması nedir, ankraj laması fiyatları
  • Eylül 22, 2022

    Bianca Stella boya ile her türlü ahşap, mobilya, mutfak tezgahı, parke, seramik, fayans, cam, plastik, metal, alüminyum, galvaniz, çinko, porselen, mermer, duvar, taş, beyaz eşya, pvc gibi yüzeyleri boyayabilirsiniz.

    Bianca Stella Boya Hakkında Merak Ettikleriniz
  • Eylül 02, 2021

    Çoğu insan, başlangıçların, girişebileceğiniz herhangi bir çabanın en zor kısmı olduğu konusunda hemfikirdir. İster yazmak ister çalışmak olsun sıfırdan başlamak göz korkutucu bir süreç gibi görünür. 

    Grafiti Sprey Boya
  • Ağustos 20, 2021

    Maket bıçağı bir çok farklı kesim işlemi için kullanılmasına rağmen bir çok insan maket bıçağı ucunun nasıl kırılması gerektiğini bilmiyor yada güvenli olmayan yöntemlerle kırmaya çalışıyor. Siz de maket bıçağı ucunun güvenli bir şekilde nasıl kırılması gerektiğini merak ediyorsanız bu yazımızda aradığınız cevabı bulacaksınız.

    maket bıçağı ucu nasıl kırılır
  • Temmuz 30, 2021
    newarc batarya,batarya fiyatları, batarya ne kadar, banyo bataryası, mutfak bataryası, eviye batarya, evye batarya , musluk satın al, musluk fiyatları, musluk ne kadar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR