Venezia Granada Evye Bataryası 5012602
Venezia Granada Evye Bataryası 5012602

Venezia Granada Eviye Bataryası 5012602 (VENE000418)

5.0
Marka : VENEZİA
İndirim Oranı : %39 İndirim
Fiyat : ₺2.292,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.399,50(KDV Dahil)
₺180,38 'den başlayan taksitlerle

Venezia Granada Eviye Bataryası 5012602

 

Venezia, armatür ve banyo aksesuarları üreten bir markadır. Bu marka, çeşitli banyo armatürleri ve aksesuarları sunar ve genellikle şıklık, dayanıklılık ve işlevsellik ile bilinir.


1.    Çeşitlilik: Venezia, lavabo bataryaları, duş sistemleri, küvet ve bide armatürleri gibi çeşitli ürünler sunar. Ayrıca, banyo dekorunu tamamlamak için uyumlu aksesuarlar da mevcuttur.
2.    Tasarım: Genellikle modern ve şık tasarımlara sahiptir. Farklı stillerde ve renklerde armatürler sunar, böylece kullanıcılar banyolarını kendi tarzlarına uygun şekilde kişiselleştirebilirler.
3.    Kalite: Venezia, ürünlerinde kaliteli malzemeler kullanır ve yüksek kalite standartlarına sahip ürünler sunar. Bu da uzun ömürlü ve dayanıklı armatürlerin kullanıcılarına sunulmasını sağlar.
4.    Teknoloji: Bazı Venezia armatürleri, su tasarrufu sağlayan özelliklerle donatılmıştır. Bunlar, su tüketimini azaltarak çevre dostu ve ekonomik bir seçenek sunar.
5.    Kullanım Kolaylığı: Armatürler genellikle kolay kurulum ve kullanım sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, bakımı kolaydır ve temizliği basittir.
Venezia banyo armatürleri, estetik görünümleri, kaliteli yapısı ve işlevselliği ile banyo dekorasyonunu tamamlayan önemli unsurlardan biridir.

 

TEMİZLENMESİ VE BAKIM
Tesisat bataryalarına özel bakım gerekir, bu sebepten lütfen bunları dikkate alınız: Kromajlı yüzeyler kireç sökücüye karşı hassas olduğundan dolayı asitli təmizlik malzemeleri veya kazıyıcı maddeleri kullanmayın. Renkli yüzeyler özel bir baskı işlemi ile tamamlandığı için hiçbir zaman kazıyıcı, asitli veya alkollü maddeler ile temizlenmemesi gerekir. Bu yüzeyler sadece duru su ve yumuşak veya deri bir bez ile silinebilir. Yanlış uygulamada renkli ve kromlu yüzeylerde hasar meydana gelebilir. Böyle bir durum garanti kapsamımızın dışında kalacaktır.

 

KARTUŞUN SÖKÜLMESİ
1. Suyun girişini kesin ve birikmiş suyu bataryadan akıtın.
2. Volanın üstündeki plaketi çıkarın ve altındaki vidayı sökün.
3. Volanı yukarı doğru çekerek çıkarın.
4. Krom halkayı çevirerek çıkarın.
5. Bunun altındaki pirinç halkayı bir anahtar ile çözün ve kartuşu çıkarın. Aynı biçimde yeni kartuşu bataryanın içerisine yerleştirin.
6. Kartuşta ki contanın yerine oturmuş olmasına ve deliklerin doğru yöne çevrilmiş olmasına dikkat edin.
7. Bütün parçaları tekrar geri monte edin. Sızdırmazlığı sağlamak için kartuşun üzerindeki pirinç halkayı sıkmayı unutmayın. 8. Eğer pirinç halkayı çok fazla sıkarsanız Volanın işlemin zor olabilir. Bu sefer tekrar açıp biraz gevşetmeniz gerekebilir.

 

PERLATÖRÜN SÖKÜLÜP TEMİZLENMESİ
Su akışındaki bozukluklar genelde bataryanın ağzındaki hava karıştırma memesinde biriken kireç den oluyor. Temizlemek için bu ağzı çıkarabilirsiniz. İçindeki süzgeci birkaç saat sirkeli suda bekletmelisiniz. Bataryanın içindeki su karıştırma parçaları (Kartuş veya salmastra) zamanla aşınan parçalardır. Bu ürünlerin aşırı kireçli sularda 1-2 sene içerisinde değişmesi gerekebilir.

Garanti Süresi
5 Yıl
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR