Bahçe ve Tadilat İşleri Baumit All In’den Sorulur!

Bahçe ve Tadilat İşleri Baumit All In’den Sorulur!

Bahçe ve Tadilat İşleri Baumit All In’den Sorulur!

 

Sürdürülebilir olmak, karbon ayak izini azaltmak, en önemlisi de atıkları olabildiğince minimize etmek için yaratıcı yollar arayan Baumit, harç içinde çözünen, yapı harçları sektöründe dünyada bir ilk olan torba teknolojisine sahip ALL IN Beton ile şantiyelerde torba atığı oluşumunun önüne geçiyor.

 

Dünyada bir ilke imza atan Baumit, yeni teknolojisiyle ihtiyaç duyduğunuz tüm yeni imalat ve tadilat işlerinizde betonun çimento, kum, agrera gibi bileşenleriyle uğraşmanızın önüne geçiyor.

 

Harç içinde çözünen torba teknolojisine sahip ALL IN Beton hazır kuru beton harcını, torba atığı oluşturmayan ve doğal elyaflarla güçlendirilmiş yapısıyla çok daha hızlı ve kolay uygulama imkanına sahipsiniz.
 

Kullanan herkesin hayatını kolaylaştıracak ve şantiyede oluşan atık miktarını azaltmak adına kuru yapı harçları için geliştirilen bu ürünü, çok daha hızlı uygulama imkanına sahipsiniz.

 

Daha düşük toz salımı sayesinde daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturan Baumit ALL IN Beton hazır kuru beton harcı, çok daha temiz şantiyeleri garanti eden bir ürün. İnovatif ürünü; tüm yapılarda, dış mekanlarda, bahçe ve peyzaj alanlarında, statik koşulların olmadığı durumlarda tüm beton ve tadilat işlerinde rahatlıkla kullanılabilirsiniz.
 

Baumit ALL IN Beton torbasına yalnızca su döküp ambalajıyla birlikte karıştırınca kullanıma hazır hale getirebilirsiniz..

 

Ürün ambalajı karıştırma işlemi sırasında beton harcının bir parçası haline geliyor, torbanın içerisinde bulunan doğal elyaflar betonun mekanik etkilere karşı dayanımını artırıyor ve C16 / 20 sınıfı beton elde edebilirsiniz.

 

Çözünen torba teknolojisi ile karıştırma işlemi sırasında beton harcının bir parçası haline gelen ambalaj sayesinde torba atığı oluşturmadan, hem işlevsel hem de çevre dostu bir çözüm olarak sürdürülebilir geleceğe katkı sağlayabilirsiniz.

 

ALL IN Beton'u buraya tıklayarak detaylı inceleyebilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: baumit all in one
Eylül 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR